Livrare

Produse:

Tablouri, Tricouri, Tapet – 2-4 zile lucratoare

Termenul de livrare este calculat cu o zi pentru transport. Ar putea suferi o intarziere de livrare, daca serviciul de curierat nu livreaza la timp.

Plata

Modalitatile de plata acceptate sunt:

 1. Prin virament bancar
 2. Cu cardul, la finalizarea comenzii pe site
 3. Ramburs

* in cazul unui produs cu personalizare proprie, se accepta doar plata cu cardul.

Pentru plata prin Virament bancar, datele societatii sunt:

SC RC PUBLIMEDIA SRL

IBAN : RO57 RZBR 0000 0600 1743 1043

Banca: Raiffeisen Bank

Retur

E simplu. Returneaza produsele in aceeasi stare in care le-ai primit in termen de 14 zile de la data primirii coletului.

Produsele fara personalizarea ta proprie. Optiuni retur.

  • Schimba produsele cu altele potrivite pentru tine
  • Schimba cu un voucher de reducere valabil la urmatoarea ta comanda
  • Returnarea banilor in acelasi mod prin care ai platit comanda

Produsele cu personalizarea ta proprie. Optiuni retur.

Produse de tip comanda speciala, adica confectionate si personalizate dupa specificatiile tale, in mod clar nu vor putea fi returnate decat daca:

 • Nu sunt conforme cu specificatiile de pe site
 • Au fost livrate gresit, alte produse decat cele precizate prin comanda ferma

Pasii pentru retur:

 1. In termen de 14 zile, din momentul in care ai primit produsul prin curier sau l-ai ridicat din sediul nostru, trebuie sa anunti intentia de returnare a produsului, completand formularul de retur.
 2. Dupa trimiterea formularului de retur, vei primi un e-mail de la noi prin care esti informat de aprobarea sau respingerea cererii tale.
 3. Dupa anuntarea intentiei de returnare, produsul trebuie sa ajunga la noi la urmatoarea adresa: RC PUBLIMEDIA SRL, str. Badea Dumitru, nr. 12, Sector 5, Bucuresti

Returnarea fizica a produselor se poate face personal in showroom, sau prin serviciul de Curierat (nu Posta), costurile nefiind suportate de noi.

4. Daca ai optat pentru rambursul sumei de bani, iti vom trimite suma in contul specificat in formularul de retur. Daca ai platit cu cardul, banii vor fi returnati in acelasi cont. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card in maxim 14 zile calendaristice de la data la care ai returnat produsele. Iti vom rambursa banii prin aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita initial, cu exceptia cazului in care ti-ai exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

 

Important

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele care au fost degradate de catre tine:

 • prezinta urme de umezire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/ electrice
 • prezinta urme de folosire, folie de protectie indepartata.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).